Pages

Monday, July 21, 2008

Tired of human behaviour.

Ngantuk .. ting tΓΆng aku pasni. dah telan sume ubat. hehe. err..pe aku mepek ni. tajok xsesuai ngn isi. iskk. lalok btul.

Tp mmg tu pun yg aku rase skang..bila pikir2 balik,aku ni trlampau memikirkn psl org lain. trlampau mendahulukn org lain. in the end, aku yg terluka, terkilan, terasa, ter mcm2 lagik. at the end of d day, aku yg sakit. sakit hati, jiwa, bdn n perasaan memikirkn hal org yg x pernah memikirkn psl aku pun. bodoh kan. tu lah..sampai aku sakit2 teruk camni pun, dia x peduli lgsung.. yelah, sape la aku ni di mata dia.. aku bkn sesiapa di samping dia. terlalu kerdil diri ini dibandingkn dgn dia. aku bkn sesiapa pun utk dia ingat2, concern, pikir, walhal setiap masa n saat hanya dia yg ada dlm ingatanku. aku hanya sebutir pasir.. ceh,main tajuk lagu plak.



haih..tlg la jgn stress lg.. aku dh penat.



sighh... zzzZZZzz ...

Alhamdulillah.

Doc bg discharged arini, next week dtg utk follow-up. Ubat nye mak ai...sebeban aku dpt. Huhuhu..lalok la aku nnt...


Alhamdulillah...








*tapi..ada perkara yg masih merungsingkn..

Sighh..

Friday, July 18, 2008

termenung n merepek. (setelah bosan beberapa hr di spital)

Bila duk sorang2 atas katil hospital ni..teringat masa jaga arwah mak dulu. Setiap saat aku akan duduk kt tepi dia, urut bdn dia, bg dia mkn, minum, suap ubat, bwk pg bilik air, mandikan dia, etc. Tp bila time aku, takde sape pun yg nk tgk2kan aku. Yelah, ikutkan bukan teruk mana pun sakit aku ni. Tapi...aku tau, 'mak' ada duduk temankan aku kat sini... :)


(yg sbnrnye aku rimas, demam ni asik on+off je)



Sighhh...

Thursday, July 17, 2008

live frm hospital bed.

Am admitted to d hospital..having a heavy athmatic..juz being given d meds n nebulize gas..now am feelin sleepy...

Thursday, July 03, 2008

Futsal@Era!

Br je balik dr tgk Futsal@ERA kat HTO de Futsal, Subang. Era FC lwn MIDA FC (opis haku), Era menang 24-22. Kalah 2 mata tuuu..Ciskek btol. Si Adifashla n Kieran mmg kaki rembat. Keeper derang power siot, tabik spring ah! Pape pon congrats ar ye Era.. Lps menang trus announce lam radio..poyo! Wakakaka! <---stetmen dengki :P Pasni ajak ah kitowang lwn lagik. Nak lwn team pompuan korang plak..nak rembat si Nana tuhs :P

Gamba esok wa tepek.