Pages

Wednesday, February 06, 2008

the power of borderless connection.

sedap, asyik masyuk meng-onlinekan diri menggunakan laptop opis, bersama line GPRS ku yg unlimited free selama sebulan, lalu aku meng-connect nye menggunakan N95 ku sebagai modem, sambil bersenang-lenang di atas sofa di rumah ku manis rumah (lol). Yes, its free. 23 days left and counting.. :D Tapi laptop ni la, sementara cuti raye cine nih, boss aku pon takdek. So bantai laa.. tunggu sampai dia mintak sok. Ngeh ngeh ngehhhhhhh!





taim2 gini bole la aku kata power. taim takde laptop? no power!!! wkaakkakaakakakaka..

8 comments:

Heldamelissa (",) said...

pakai jer rete ofis...

Ieja @ Ariza Mohamed Saleh said...

bile lagi nak mempergunakan..eheh

Heldamelissa (",) said...

tul tu...guna sampai lebam..heheh

Ieja @ Ariza Mohamed Saleh said...

:))

lizz lizard said...

sile2 lah gune laptop kebanggaan bos ko yg dah ko wat cam ala2 harte sendiri ye..wakakaka!!! make sure no viruse woo...kau ni bkn leh caye...kang pi masukan virus busuk ko tu naa??wakikiki

Ieja @ Ariza Mohamed Saleh said...

caitt..kalo ade virus, tak dapek aku nak betenet ngan ko, ngan cat tetiap malam..kuikuikui :))

dzu . said...

ehe..harta bos..harta employee gaks

Ieja @ Ariza Mohamed Saleh said...

yezzahhh