Pages

Monday, March 09, 2009

Setelah sekian lama.

Hmm. Agak lama juga aku meninggalkan dunia blogging yeah?
Gara-gara sibuk dgn beberapa perkara, lantas ku tinggalkan blog ni. Kesian.
Okay, aku sambung balik, ye?

Aku agak lupa bagaimana nak menyusun ayat bagi tak berapa terabur supaya org tak pening bace. Help!!! Duhh. Mula la dah kena syndrom mengong aku nih.
Okay, mulanya xtvt blogging aku agak terhenti kerana sibuk bercuti. Ha-ha, ye bercuti.
Alergik je word ni kan. Yelah, aku ni bukan selalu bercuti pun. Jarang-jarang. Tak pernah pun ye.
Takpelah, at least sampai jugak aku ke sana. Dari org lain yg tak pernah langsung kan?

Pastu, ada gak beberapa perkara yg menggembirakan telah terjadi ke atas aku. And I am so thankful for that.. Really.. bersyukur sgt =)
Ape dia? Bak kata Farhan ~ Hanya Aku Saja Yang Tahu :D

Yang paling aku tak sangka, aku dah start buat wedding job!! Arghhhhh, rase nak jerit sambil hantuk-hantuk kepala buat head banging sambil menari dangdut.
Hahaha.. seyes, aku tak sangka sebenarnya yg aku akan buat wedding shoot. Adeh, terasa kerdil sgt diri ini nak dibandingkan dgn photographer-photographer di luar sana. Yelah, aku kan masih baru, rasa jauhhhhhhhh lagi perjalanan 'penembakan' aku nih. Aku pun tak rasa diri aku ni photograper. Aku hanya hobbyist. Banyak lagi mende aku kena belajar. Tapi takpe, aku anggap ianya proses pembelajaran jugak. Practice makes perfect, omputih kate. Dan, baru lah aku merasa, betapa penat nye buat wedding shoot nih. Sampai skrg betis ku terasa kembang-kembang kempis tali kecapi. Wahahahaha!!~ Giler weyh, 1st job je aku dah kena buli dowh.
Mana taknya, partner shoot aku belah kul 2, aku sensorang terkontang-kanting sampai la abes kenduri, membawak ke outdoor shoot. Gilerrrrrrrrrr~ mana tak ketaq lutut cheq!!!
Tapi hasilnya tunggu la aku bincang dgn pengantin baru tu nnt. Tunggu dia balik bercuti n hanimunnn duluk. Tapi kalo nak tgk serba-sedikit hasil, cam tak biase lak, masuk je la kat Flickr aku tuh!!

So, itu lah dia beberapa update dari aku.. ceh mcm artis plak kasik update2 nih.

Last but not least, nak kasik tgk pics cun~



Yeah, she's the best thing tht ever happened to me. =)

Luv ya always my bestie!!
Eternity.. :-*

Liss & Ieja, BFF 4 Eva

2 comments:

Helmi Razali said...

blogging memang macam diari. kita tulis apa yang kita suka, apa yang kita pikir, apa yg kita rasa. haha

Galuh Cendra Kirana said...

syukurr,...rezeki kawan aku bertambah...newayyy..jgn luper date kiter mggu depan beb! lamer da xmerapu ngan ko nei..huhuh