Pages

Thursday, November 05, 2009

malas

maaf, tidak aku tidak lagi punya hati lagi -courtesy of fynnjamal

hmm agak lama jugak aku tinggalkan blog ni. sebelum puasa i think. last post pun pasal err yg tu lah. sila klik prev entry, okay.
sebenar-benarnya aku malas, teramat malas untuk menaip. (to be truth nak buat perenggan, nak letak 'koma', 'noktah'. even nak tekan 'enter' ni pun aku malassssssss) banyak lagi benda aku kena taip, pasal keje, etc etc. nak berpikir pun aku rasa malas. kenapa aku macam ni eh?
lagi-lagi bila symptom procastination aku menjadi-jadi.
aku lebih banyak membaca dari menulis. (menaip, maksudnya) mungkin aku memang dilahirkan begitu. membaca dan mengetahui lebih banyak dengan membaca.

aku bukan seperti orang lain yg suka menulis.
tapi ya, aku suka melahirkan apa yang aku rasa melalui visual. gambar, foto, lukisan.
lukisan? dah lama aku tak melukis. teringin nak memegang pensel semula. nanti lah. (tengok, dah mula dah 'procastination' aku)


well. aku rasa semua orang memang malas bila nak masuk hujung tahun.
tunggu lah januari tahun baru nanti.
baru bersemangat kaedahnya.

eh, banyak jugak aku taip ye.
rajin la jugak aku ni.

hahahaaaa

whatever.

4 comments:

nuRRis said...

hhuhuhu!! your entry make me smile.. ahahahah

Ieja said...

hehe really? am glad tho =)

SyahNas80 said...

ala dik... sila lah update huhu

nuRRis said...

bebeh. update2